Македонските навивачи во Букурешт испиле 75.000 литри пиво и потрошиле 450.000 евра

Македонија на овие натпревари имаше поддршка од околу 4.000 навивачи. Романските медиуми, пишуваат дека од нивната посета на метрополата, кафеаните, кафулињата и баровите заработиле околу 450.000 евра

Back to top button
Close