Макпетрол: Вечерашниот настан во Илинден нема никаква поврзаност со компанијата

Инцидентот за кој што медиумите објавија информации се случил во близина, односно на железничката станица Илинден, но на никаков начин не е поврзан со складиштето на „Макпетрол“.

Дел од медимите, вечерва пренесоа дека настанот во кој загина малолетно девојче се случил во склад на „Макпетрол“ во општината Илинден.

Back to top button
Close