Макрадули со прв коментар за разрешувањето од Пошта

Директорот на Пошта Јани Макрадули со прв коментар откако денеска Владата го разреши од директорската позиција во Пошти.

“Мислам дека адресата за прашањето за разрешување е таму каде ме разрешиле. Убаво попладне и секое добро”, вели Јани во коментар за ТВ21.

Претходно ТВ21 ексклузивно објави дека е разрешен Јани Макрадули од директорската позиција.

Back to top button
Close