Малолетник од Струмица исчезнал од јавна установа за згрижување деца

Од јавна установа за згрижување деца било пријавено дека од установата се оддалечил нивниот штитеник М.А., на возраст од 16 години од Струмица, кој и претходно се оддалечувал и бил враќан назад, соопшти Министерството за внатрешни работи.

Случајот бил пријавен вчера во 12 часот во полициската станица Карпош.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Back to top button
Close