Мандиќ ја повика опозицијата во Црна Гора да се обедини и да преземат конкретни активности

 Еден од лидерите на Демократскиот фронт, Андрија Мандиќ денеска ја повика опозицијата во Црна Гора да се обединат и да преземат конкретни активности, се наведува во соопштението на политичката организација.

Тој тоа го порача по повод најновите настани во Будва и ги повика црногорските власти да ги ослободат уапсените.

– Ова е моментот кога е потребно сите ние да застанеме едни до други, за лидерите и другите претставници на опозицијата да дадат заеднички одговор и да преземат конкретни активности, рече Мандиќ.

Тој, исто така, побара веднаш да се тестира за коронавирусот и да се врати од Белград. 

Back to top button
Close