Мароканската полиција заплени 13 тони смола од канабис

Смолата од канабисот се користи за производство на хашиш.

Мартоканската полиција во јуни заплени 7,2 тони смола од канабис во две одвоени операции. Во Мароко минатата година беа откриени и запленети 179 тони марихуана.

Back to top button
Close