“Матни работи“: Кој стои зад дискотеката Привилиџ, каде беше убиен Тот?

Со наслов „Мутни послови“ или во превод матни работи, хрватски Јутарњи лист објави сторија во врска до скопската дискотека Привилиџ, која беше затворена после убиството на хрватскиот ракометар Денис Тот, за што осомничени се 3 лица, кои веќе се во притвор.

Иако формален сопственик на фирмата што управува со Привилиџ е извесен Стефан Стаменков, реномираниот хрватски весник пишува дека зад клубот стои Цветко Дичевски, познат како Цвеле Привилиџ

 

 

Back to top button
Close