Мазнева не го коментирала лицето Арсовска, Не и било ниво

Вчера разрешената сега веќе екс директорка на Скопска комунална хигиена Косана Мазнева не се согласува со коментарот на градоначалничката Данела Аесовска дека не работела и затоа ја разрешила. Испод ниво ми е да го коментирам лицето Арсовска. Јас имам аргументи да бидам задоволна од мојата работа,изјави за медиумите Мазнева најавувајки дека судит че каѓел кој е во право. Разрешувањето на Мазнева предизвика интерес бидејки двете беа не само функционерки туку и неразделни другарки. Засега ни едната ни другата не ја откриваат вистинската причина за разделбата и оставаат простор за шпекулации .

Back to top button
Close