„Меѓународно право за правата на човекот“ на Љубомир Д. Фрчкоски објавена на англиски јазик

Од печат, во издание на издавачката куќа Три, излезе и англиската верзија на книгата Меѓународно право за правата на човекот на Љубомир Д. Фрчкоски.

Книгата на англиски јазик се користи како учебник на неколку странски универзитети каде Фрчкоски предава како визитинг професор, како и на тие на Американскиот универзитет ФОН кои се одвиваат на англиски јазик.

Back to top button
Close