Менаџментот на NOVOMATIC свечено ги отвори вратите на Grand Casino Admiral  

Групацијата за игри на среќа NOVOMATIC свечено ги отвори вратите на своето најново казино во градот – Grand Casino Admiral, престижен објект лоциран во Limak Skopje Luxury Hotel, во склоп на комплексот Diamond Of Skopje.

На свеченото отворање на Grand Casino Admiral, присуствуваа и претставници на менаџментот на NOVOMATIC, кои официјално ја започнаа новата приказна со сечењето на црвената лента, означувајќи го стартот на едно ново поинакво играчко искуство во градот.

На 12 и 13 април Grand Casino Admiral беше домаќин на два спектакуларни концерти на Влатко Стефановски и Владо Јаневски кои беа одржани во Gourmet Avenue на Diamond Mall.

Свеченото отворање на Grand Casino Admiral беше вечер за паметење, исполнета со забава, луксуз и возбуда.

Back to top button
Close