Mерки на претпазивост а не притвор и определи судот на извршителката од Кичево

 

Судот го одби барањето на Обвинителството за определување мерка притвор за Весна Јакимовска.

Судијата на претходна постапка одлучи наместо притвор да се определи само мерката на претпазливост, информира порталот ИКС кој ја работеше сторијата за извршителката Јакимовска која го нападна новинарот Фуркан Салиу.

Back to top button
Close