Мерко: Ако ги урнам платформите во Радожда, како да сум го урнал цело село

Ако ги урнам платформите во Радожда како да сум го урнал цело село и животите на радождани,вели во интервју за ТВ24, градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко.

За него критиките од УНЕСКО се апсурдни. Тврди дека ја водел општината во правилната насока. Сега чека амин од партијата за да се кандидира за нов четврти мандат како градоначалник

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close