Мештани палат свеќи и полагаат цвеќе на местото каде е убиена Данка, блокиран е пристапот до куќата

Во Бањско поле утрово владее молк.  На местото каде што се претпоставува дека малата Данка Илиќ ја удрил автомобил, има цвеќе и свеќи.

Пристапот до куќата се уште не е можен, бидејќи полициските патроли го безбедуваат просторот

Back to top button
Close