Место во Владата има и за Алтернатива, вели Ковачевски

Денеска на дневен ред на 104. седница во Собранието е предлогот за реконструкција на Владата, чиј кабинет се проширува со кадри од Алијанса за Албанците.

Првиот човек на Владата, Димитар Ковачевски истакна дека во Владата има место и за Алтернатива.

„Место во Владата има и за Алтернатива, сакам да и се заблагодарам за досегашната работа во министерствата. Имам свое мислење за работата на министрите, но работата мора да се оценува преку објективни критериуми“, истакна Ковачевски.

Back to top button
Close