Мијалков досега не побарал спогодба за случајот „Империја“

Мијалков засега не бара спогодба, пренесува ТВ Телма, повикувајќи се на извори од неговиот адвокатски тим, а од Обвинителствотo ниту потврдуваат ниту демантираат дали тој е меѓу осомничените кои се заинетресирани да се спогодат.

Доколку се склучи спогодба казната но и сумата која треба да ја плати би била повисока од онаа на Камчев.

Во „Империја“ се осомничени уште единаесет лица.

 

 

Back to top button
Close