Mијалков верува дека правдата ќе победи и ќе биде симнат од црната листа

Жалам за денешната одлука на Стејт Департментот и сметам дека таа не е исправна.

Одлуката е базирана на конструкции и дезинформации за кои со време ќе се докаже дека се неиздржани.

Секогаш сум ги бранел и ќе ги бранам интересите на Македонија.

Верувам дека правдата ќе победи и дека одлуката на американската администрација ќе биде корегирана.

Back to top button
Close