„Ми изгоре целото семејство“ – Член на семејството Јахи со потресна изјава за СП

„Ми изгоре цело семејство”, изјави член на семејството Јахи од Скопје-Север кој во трагедијата во Бугарија изгуби 10 члена заедно со членови на семејство Мухаџери со кои се во роднинска врска.


Пресфото – БТА снимка: Минко Чернев (ЕД)

Од семејството изјавија дека нивните роднини заминале на туристичко патување во Истанбул, и како што велат заминале на „пат за да не се вратат никогаш”.

повеќе

Back to top button
Close