Мицкоски: Слобода за уставобранителите и поддршка за општонародниот протест во недела, во 11 часот пред влада!

Правдата не смее да биде слепа. И еден ден во затвор на неправедно осуден е тежок како година. Македонија не смее да ги заборави своите синови.

Слобода за уставобранителите и поддршка на општонародниот протест!

Недела, 11:00 часот пред Влада 👇✊

Back to top button
Close