Мицковски- Ковачевски како комедијант ме навредува

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски уште еднаш побара одржување на предвремени парламентарни избори.Притоа тој упати критики кон премиерот Димитар Ковачевски.

„Додека Македонија има многу проблеми, тој онака храбро како комедијант одлучува да ме навредува мене и ВМРО-ДПМНЕ на неговите настапи. Ако е толку храбар, да одиме на предвремени парламентарни избори“, рече Мицкоски.

Back to top button
Close