Mицковски открива дека Aрсовска ќе му извади на Шилегов неправилности за кои работа ќе имале истражните органи

Почекајте, бидете трпеливи, ќе бидеме достапни за медиумите, па ќе видите што оставил Петре Шилегов, претходникот на сегашната градоначалничка Данела Арсовска, ќе има материјал со што ќе се занимава и обвинителството и истражните органи, рече Христијан Мицкоски, претседателот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ.

-Треба да и оставиме простор на новата градоначалничка на град Скопје барем 100 дена за да очекуваме резултати, а потоа да коментираме, додаде тој.

Back to top button
Close