Мицковски- Со Јакимовски раскинавме и немаме односи

Очекувам како што кажа самиот Јакимовски да делува опозиционо, не очекувам дека ќе има некакво негативно влијание.Очекувам дека ќе имаме поголема додадена вредност за рушњењ на владата, очигледно тој не можел доволно да се размавне во коалицијата, вели лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски по најавата за „раскинување“ на коалицијата од страна на претседателот на ГРОМ и градоначалник на општина Карпош, Стевчо Јакимовски.

-По сите навреди кои ги слушнав изминативе денови од него односите ни се прекинати.Тој упати навреди кон моето семејство, лично кон мене, не би ја спуштал дебатата на тоа ниво, лично му посакувам среќа и успех во животот и работата што ја работи, кажа Мицкоски.

 

 

Back to top button
Close