Минирање на патниот правец Радовиш – Штип кај Пилав Тепе

– Компанијата СТРАБАГ АГ денеска во период од 11:00 до 15:00 часот ќе врши минирање на патниот правец Радовиш – Штип.

Како што информира АМСМ, минирањето ќе биде во близина на место викано Пилав Тепе.вј/

Back to top button
Close