Министерот Филипче ќе одржи прес-конференција во 15.30

Министерот за здравство Венко Филипче денеска во 15:30 часот ќе одржи прес-конференција на која ќе ги соопшти новитетите во врска со состојбата со коронавирусот во земјава.

Back to top button
Close