Многу сакам животни и затоа влегов кај мечката во зоолошката -Мила се извини но вели не ги вознемирувала животните

Претпладнето на Тик Ток девојката Мила објави како ја пречекорува оградата и влегува кај мечката во скопската зоолошка, потоа ги вознемирува и шатките.На ова реагираа од зоолошката дека девојката со ова си ја загрозила сопствената безбедност а и ги вознемирувала животните.

Видеото на Мила со реакции на осуда објавија повеке портали. Вечерва Мила објави ново видео на Тик Ток во кое се извинува и тврди дека таа била голем љубител на животни и без да зазмисли влегла кај мечката да ја нахрани и и фрлила корка леб. Мила вели,згрешив но не вознемирував животни.

 

Back to top button
Close