Можно е придвижување во односите со Бугарија пред Нова Година, вели Заев за „Стандард“

Ние се обидуваме да ја разбереме позицијата на Бугарија и тие се обидуваат да ја разберат нашата позиција, вели Заев и во интервјуто за виенскиот весник додава дека се направени чекори поблиску до решение

Back to top button
Close