MOZZART спознор на Купот на Македонија 2023 во Бодибилдинг и Фитнес

Лидерот во приредување игри на среќа продолжува со поддршка на Бодибилдинг и фитнес федерацијата на Македонија.
Овојпат, компанијата Mozzart беше спонзор на Купот на Македонија во Бодибилдинг и Фитнес кој се одржа во петокот на 7-ми Април во Арената „Борис Трајковски” во Скопје.

Бодибилдинг и фитнес федерацијата и Mozzart за прв пат почнаа да соработуваат во пресрет на Светското првенство во Шпанија, а компанијата ги поддржува во сите натпреварувања.

„Морам да ја изразам мојата благодарност до компанијата Mozzart која ни е голема поддршка изминативе години. Помошта која ја добиваме од оваа општествено одговорна компанија е од големо значење за нас. Се надеваме дека нашата соработка ќе продолжи и понатаму и заедно ќе освоиме уште многу медали и ќе постигнеме големи успеси “, изјави Претседателот на федерацијата за бодибилдинг и фитнес на Македонија, Бобан Ѓороски.

На 22-ри и 23-ти Април во Арената „Борис Трајковски” ќе се одржи Балканско првенство и Херкулес Гранд При, каде Mozzart, повторно ќе се јави како спонзор и уште еднаш ќе даде свој придонес во развојот на овој спорт.
Поддршката на македонскиот спорт, клубови и спортисти продолжува и понатаму.

Mozzart е компанија која е секогаш онаму каде што е најпотребна, подготвена да помогне со цел подобра промоција и развој на спортот.

Back to top button
Close