МТСП-Понеделник е неработен ден за сите граѓани на Македонија

Согласно со Законот за празниците на РМ, 1 јануари (недела), односно 2 јануари 2023 година (понеделник), Нова Година е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, информираат од Министерството за труд и социјална политика.

Истовремено, МТСП на граѓаните им ја честита Новата година.

Back to top button
Close