Муцунски: За Аеродром имаме програма со 7 клучни цели-изјави кандидатот за градоначалник од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата

Денеска ја почнуваме кампањата од населба Лисиче каде што симболично засадивме седум дрвца.

Ќе работиме за чист, зелен и безбеден Аеродром.

Имаме политичка програма со 7 клучни цели, седум поглавја, кои што се гаранција дека со заокружување на бројот седум.

Аеродром ќе биде поинаква општина ќе работиме со многу енергија и многу ентузијазам, ќе допреме до секој еден од вас.

Нашата посветена работа ќе биде гаранција дека Аеродром ќе се претвори во најубавата општина во Република Македонија.

Back to top button
Close