МВР ќе вработи 600 полицајци

Министерството за внатрешни работи, објави оглас, со кој бара 600 полицајци за вработување.

 

За засновање на работен однос на 600 извршители на работно место „Полицаец“ за работа во Министерството за внатрешни работи, во:

1. Сектор за внатрешни работи Скопје ——————————– 100 извршители

2. Сектор за внатрешни работи Струмица —————————– 40 извршители

3. Сектор за внатрешни работи Охрид ———————————- 40 извршители

4. Сектор за внатрешни работи Битола ——————————— 40 извршители

5. Сектор за внатрешни работи Тетово ———————————- 60 извршители

6. Сектор за внатрешни работи Велес ———————————– 40 извршители

7. Сектор за внатрешни работи Штип ———————————– 70 извршители

8. Сектор за внатрешни работи Куманово —————————– 40 извршители

9. Регионален центар за гранични работи Север ——————– 50 извршители

10. Регионален центар за гранични работи Запад ——————– 40 извршители

11. Регионален центар за гранични работи Југ ————————- 40 извршители

12. Регионален центар за гранични работи Исток ——————– 40 извршители.

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close