МЗ: Ниту еден патник од авионот за Финска, го нема во нашата база на позитивни на Ковид-19

Соопштение на МЗ:

Министерството за здравство информира дека веќе се извршени проверки за сите патници од авионот за Финска.

Ниту еден од нив не е регистриран во базата на позитивни случаи со Ковид-19 во нашата земја, што значи немаат решение за изолација како позитивни од Државниот санитарен и здравствен инспекторат.

Back to top button
Close