,Над 200 возила направија гужва на „Табановце“ чекајки за влез во Србија

Над 200 возила утринава чекаат на граничниот премин „Табановце“ за влез во Србија. Граѓаните кои испратија фотографии до едакцијата на „Фокус“, велат дека веќе подолго време чекаат, а колоните возила се видливи од фотографиите.

Back to top button
Close