Над 220.000 евра ќе потроши општина Гази Баба за времени вработувања

Според Договорот што го потпишал Стефковски со приватната агенција за вработување 14 милиони денари ќе се потрошат за привремени вработувања во општината, а времетраењето на услугата е 12 месеци.

Во последниот месец неколку општини како Аеродром, Кочани и Илинден склучиле вакви договори, но нивните суми беа далеку пониски отколку она што ќе го потроши општина Гази Баба.

Back to top button
Close