Награда од по 10 000 денари за пожарникарите и граѓаните кои ги гасеа пожарите

Како што соопшти владината прес-служба, одлуката за одобрување средства од резервите на Буџетот за 2021 е донесена на денешната владина седница, на предлог на Комисијата за човечки ресурси и одржлив развој.

Back to top button
Close