Настинатиот Бајден: Секој ден се тестирам

Американскиот претседател Џо Бајден денеска со засипнат глас и со неколку кашлици одржа говор за економијата, што ги поттикна новинарите да го прашаат за неговото здравје.

Бајден изјави дека има настинка, откако, како што рече, стапил во контакт со неговиот настинат внук

Добро сум. Секој ден се тестирам за ковид. Ова го добив од мојот внук на една и пол година кој сака да му дава бакнежи на дедо. Настинка е само – додаде тој.

Back to top button
Close