Не била заложничка драма, туку апсење на лице кое извршило разбојништво


Од МВР велат дека полициски службеници спроведувале акција за приведување на разбојник, кој според пријавеното, околу 21 часот извршил кривично дело разбојништво во маркет на ул. Драгиша Мишовиќ во скопската населба Карпош.

Полициски службеници спроведуваат акција за приведување на разбојник, кој според пријавеното околу 21 часот извршил кривично дело разбојништво во маркет на ул. Драгиша Мишовиќ , велат од МВР.

Back to top button
Close