Не сум тука само да учествувам” Ванковска ја продолжи кампањата во Кондово

Не сум тука само да учествувам. Одиме по потешкиот пат. Поведро и подонстоинствено не можеме да го направиме тоа. Сѐ штo треба да направиме е да ги мотивираме граѓаните зад параванот, рече кандидатот за претседател Билјана Ванковска, на денешното отварање на канцеларија на Левица во Волково.

Во Волково се обратија и Амар Мециновиќ, пратеникот и носител на ИЕ 3, Борислав Крмов, како и други членови на Централниот комитет

Back to top button
Close