„Не знам, се што знам е од медиумите“ – Јанакиески дојде слободен на рочиштето за ТНТ

Миле Јанакиески, со придружба на адвокат, пристигна на судското рочиште за предметот „ТНТ“. Денеска дојде безз полициска придружба, но на прашањето во врска со неговиот притвор, одговорил: „Не знам, се што знам е од медиумите“, кажа Јанакиески, пренесува „Телма“.

Вчера беше укинат притворот на Јанакиески кој трае веќе цели 3 години, а тој е обвинет за повеќе дела.

Back to top button
Close