Нефи Усеини за „Слободен печат“: Давам оставка од функцијата советник во општина Охрид

Нефи Усеини советникот на ДУИ во општина Охрид денеска ќе поднесе оставка од ова функција. Информацијата за неговата оставка, за „Слободен печат“ ја потврди самиот Усеини.

– Точно е дека денеска ќе поднесам оставка од функцијата општински советник на општина Охрид. , изјави Усеини за „Слободен печат“, без да образложи кои се причините за ова одлука.

Усеини беше советник и во претходниот состав на општинскиот совет, но лани поднесе оставка.

Текстот во целост на: „Слободен печат“

Back to top button
Close