Некој на Википедија го прекрсти Бујар Османи во Бугар Османов

Непознат администратор во текот на денов ја менуваше содржината на англиската страница на Википедија на министерот за надворешни работи и на местото на неговото име, Бујар Османи, пишуваше Бугар Османов.

Кратко време на страницата покрај сликата пишуваше „Бугар Осамени“.

Во моментот, вратена е оригиналната содржина на страницата.

Back to top button
Close