Николовски: Некоректно е да ми поставувате прашања пред камери

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ,Александар Николоскипо излегувањето од Собранието денес, откако опозицијата не обезбеди кворум за гласање недоверба на Владата, рече дека е некоректно што медиумите пред камери му поставуваат прашања.

„Некоректно е, многу е некоректно. Ви кажав ќе ви дадам изјава после, некоректно ме прашувате со камери“ рече Николоски.

Денеска собраниската седница најпрвин беше одложена еден час, а веќе по второто одлагање, уште не е започната.

Back to top button
Close