Нормализиран сообраќајот на патниот правец Крива Паланка – Деве Баир

Сообраќајот на магистралниот пат Крива Паланка – ГП „Деве Баир“ е нормализиран од 11.55 часот.

Сообраќајот беше во прекин од 9.50 поради случена сообраќајна незгода.

Back to top button
Close