Нормализиран сообраќајот на патот Крива Паланка-Деве Баир, што беше во прекин поради сообраќајка

Нормализиран е сообраќајот во 17 часот на патот Крива Паланка-Деве Баир, кој беше во прекин поради случена сообраќајна незгода.

Од 16 часот во прекин беше сообраќајот на овој патен правец, соопштија од АМСМ.

Back to top button
Close