Нова сообраќајка на патот Гостивар – Кичево, сообраќајот во прекин


На патниот правец Гостивар-Кичево после „Стража“ попладнево се случи сообраќајна незгода. Од Авто мото сојузот на Македонија информираат дека од 16:30 часот сообраќајот е во прекин.

Претходно, на патниот правец Кичево – Гостивар, кај местото викано „Тајмишка раскрсница“ се случи сообраќајна незгода поради што сообраќајот беше во прекин до 16:20 часот.

Back to top button
Close