Нови пешачки патеки на ул. „Коста Новаковиќ“во Аеродром

 Општина Аеродром почна со реконструкција и обнова на јавните пешачки патеки и површини низ општината.

– Улицата „Коста Новаковиќ“ првпат по повеќе децении ќе добие нови пешачки патеки со површина од 3500 квадратни метри, со павер-елементи во боја и со нови рабници, истакнаа од Општина Аеродром.

Back to top button
Close