НУК: Новите протоколи за свадби се нелогични и контрадикторни

Независната угостителска комора смета дека новите протоколи за организирање на свадби се контрадикторни и нелогични и со нив се прави ограничување во вршењето на угостителската дејност, односно им се дозволува работење само на определени угостителски објекти.

Back to top button
Close