Обожувателка фрли градник на концерт на Чолиќ

Пејачот Здравко Чолиќ синоќа приреди спектакл во Задар, а за време на настапот му се случила неочекувана ситуација која го принудила на кратко да го прекине концертот.

Во еден момент некоја од обожавателките на Чилиќ на сцената фрли градник. Тој се насмеа, накратко престана да пее и почна да мавта со градникот

Back to top button
Close