Очевидци: Пожарникарите ги спасија дуќаните и вработените од пожарот на бараката кај Рампа 

Очевидци за Телма изјавиле дека екипите навреме стигнале и за среќа пожарот как Рампа не се проширил врз околните дуќани и нема повредени

Станува збор за стара, напуштена барака, во близина на градилиште. Во моментот гасат три пожарникарни возила, а пристигнуваат и нови.

 

Back to top button
Close