Од утре базенот „Борис Трајковски“ повторно во употреба

Од спортскиот центар „Борис Трајковски“ информираа дека базенот A1 повторно ќе биде во употреба од утре, 28 јануари.

Инаку, базенот од 20. месецов, беше затворен поради сериозен дефект на системите за греење

 

 

Back to top button
Close