Од утре повторно ќе важат бесплатните годишни средношколски билети за јавен превоз

 Од утре повторно ќе важат бесплатните годишни средношколски билети за користење на јавниот превоз, информира Јавното сообраќајно претпријатие Скопје.

Од ЈСП потсетуваат дека од пред три месеца во функција се и бесплатните годишни студентски билети.

Посочуваат дека и натаму не важи одлуката за бесплатен превоз за возрасни лица, жени со 62 години и мажи со 64 години во вторник, петок, сабота и недела.

Back to top button
Close