Од утре повторно отворен наплатниот пункт на ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје во Сарај

 Наплатниот пункт на ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје во Општина Сарај од уре повторно почнува со работа.

Пунктот се наоѓа во Трговскиот Центар Сарај, на ул.2 бр.6, на приземје и ќе работи од понеделник до петок, од 08:00 до 15:00 часот.

Back to top button
Close